Zapraszamy do zapoznania się z naszym menu na przyjęcia okolicznościowe.
Menu podzieliliśmy na przyjęcia typu:
- menu na komunie i chrzciny
- menu na urodziny i imieniny
Minimalne zamówienie to catering na 10 osób.
MENU NA KOMUNIE I CHRZCINY
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi zestawami.
PROPOZYCJA 1 – min. zamówienie 10 osób
Menu na ciepło:
- rosół z makaronem
- udka z kurczaka w sosie musztardowo – miodowym
- ziemniaki gotowane z koperkiem
- sałatka z warzywami z sosem winegret
Cena 60 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
PROPOZYCJA 2 – min. zamówienie 10 osób
Menu na ciepło:
- rosół z makaronem
- polędwiczki wieprzowe z suszonymi pomidorami
- ziemniaki gotowane z koperkiem
- surówka z buraków
- surówka z selera z żurawiną
Buffet finger food (tu przeliczone na 10 osób):
- kanapeczki z pasta ziołową, salami i ogórkiem 10 szt.
- kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 10 szt.
- kanapeczki z pasta bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 10 szt. (wegetariańskie)
- tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 10 szt. (wegetariańskie)
- babeczki z pastą z suszonych pomidorów i rukolą 10 szt. (wegetariańskie)
Cena 90 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
PROPOZYCJA 3 – min. zamówienie 10 osób
Menu na ciepło:
- zupa krem z pomidorów z opiekaną papryką
- rolada ze schabu z suszonymi pomidorami i rozmarynem
- ziemniaki gotowane z koperkiem
- sałatka z warzywami z sosem winegret
Zimne przekąski (tu przeliczone na 10 osób):
- deska serów 1 szt.
- deska wędlin 1 szt.
- kanapeczki z pastą paprykową i szynką parmeńską 20 szt.
- tarta ze szpinakiem 1 szt.
- tarta z ricotta i pomidorkami koktajlowymi 1 szt.
- roladka ze szpinakiem nadziewana pastą z łososia 20 szt.
- sałatka z gorgonzolą i karmelizowaną gruszką 1 półmisek
- carpaccio z buraczków z kozim twarożkiem i tymiankiem 1 półmisek
Cena 120 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
MENU NA URODZINY I IMIENINY
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi zestawami.
PROPOZYCJA 4 – przeliczone na 20 osób
Buffet finger food:
- kanapeczki z pastą ziołową, salami i ogórkiem 20 szt.
- kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 20 szt.
- kanapeczki z pastą bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 20 szt. (wege)
- crostini ze szpinakiem i gorgonzolą 20 szt. (wege)
- tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 20 szt. (wege)
- babeczki z pastą z suszonych pomidorów i rukolą 20 szt. (wege)
- tarta z grzybami i tymiankiem 1 szt. (wege)
- tarta z ricottą i pomidorkami koktajlowymi 1 szt. ( wege)
Menu na ciepło:
- barszcz czerwony 20 porcji
- paszteciki z grzybami 20 porcji
Menu na słodko:
- ciasto czekoladowe z musem truskawkowym
- ciasto ze śliwkami
Cena 65 zł/os. (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
PROPOZYCJA 5 – przeliczone na 20 osób
Buffet finger food:
- panini z warzywami 20 szt. (wege)
- kanapeczki z pastą bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 20 szt. (wege)
- kanapeczki z szynką parmeńską, oliwkami i rukolą 20 szt.
- tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 20 szt. (wege)
- roladki z pastą z łososia i szpinakiem 20 szt.
- DUŻA DESKA: gravlax z łososia, bajgle, dip ziołowy, dip awokado , pomidorki, ogórki , oliwki, truskawki (sezonowo), bazylia (podane na dużej desce dla 20 osób)
- DUŻA DESKA: ser camembert, ser kozi, ser ementaler, brie, cheddar, konfitura z papryki, grissini, krakersy, winogrona, truskawki (sezonowo), orzechy, morele(podane na dużej desce dla 20 osób)
Menu na ciepło:
- gulasz z rozmarynem, pieczywo 20 porcji
Menu na słodko:
- Szarlotka
- Sernik
Cena 100 zł/os (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
PROPOZYCJA 6 – przeliczone na 20 osób
Buffet finger food:
- DUŻA DESKA: gravlax z łososia, bajgle, dip ziołowy, dip awokado , pomidorki, ogórki , oliwki, truskawki (sezonowo), bazylia (podane na dużej desce dla 20 osób)
- DUŻA DESKA: ser camembert, ser kozi, ser ementaler, brie, cheddar, konfitura z papryki, grissini, krakersy, winogrona, truskawki (sezonowo), orzechy, morele(podane na dużej desce dla 20 osób)
- DUŻA DESKA: kiełbasa wiejska, kabanosy, kiełbasa myśliwska, kiełbasa krakowska, koreczki z boczku ze śliwką, ogórki małosolne, smalec domowy, korniszony, sos chrzanowy, ćwikła
- humus, marchewka, ogórek, rzodkiewka, pomidorki koktajlowe, grissini, tortille
Menu na ciepło:
- Strogonow, pieczywo 20 osób
Menu na słodko:
- Ciasto czekoladowe z kokosem
- Sernik
Cena 110 zł/os (zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, transport)
Istnieje możliwość dostosowania menu do Państwa potrzeb oraz zamówienia usługi serwisu stołowego płatnego dodatkowo 10% kosztów zamówienia. Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu uzgodnienia szczegółów zamówienia.
Morelowa Catering Renata Kolarska
Dane kontaktowe:
Renata Kolarska
Tel. 506 504 560;
E-mail: kontakt@morelowacatering.pl