Zapraszamy do zapoznania się z naszym menu na przyjęcia świąteczne.
Menu podzieliliśmy na przyjęcia typu:
- menu na Wielkanoc
- menu na Wigilię
Minimalne zamówienie to catering na 10 osób.
MENU NA WIELKANOC
PROPOZYCJA 1 – przeliczone na 10 osób
Buffet finger food:
- jajka faszerowane ze szczypiorkiem 10 szt. (wege)
- roladki szpinakowe z łososiem 10 szt.
- tartinki z ciasta francuskiego z grzybami leśnymi 10 szt. (wege)
- tartinki na pumperniklu z matjasem i cebulką 10 szt.
- carpaccio z buraczków z sosem chrzanowym i migdałami 10 szt. (wege)
- tarta z ricottą i pomidorkami koktajlowymi 10 szt. (wege)
- tarta z grzybami leśnymi i tymiankiem 10 szt. (wege)
Menu na ciepło:
- żurek wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 10 porcji
Menu na słodko:
- babka wielkanocna
- mazurek czekoladowy z bakaliami
Cena 72 zł/os. (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)
PROPOZYCJA 2 – przeliczone na 10 osób
Przystawki:
- jajka nadziewane z rzodkiewką I szczypiorkiem 10 szt. (wege)
- jajka nadziewane z musem z wędzonego łososia 10 szt.
- deska wędlin / pieczywo
- galaretki drobiowe
- sałatka jarzynowa (wege)
- tarta z buraczkami i kozim serem 10 szt. (wege)
- tarta ze szpinakiem i gorgonzolą 10 szt. (wege)
Menu na ciepło:
- żurek chrzanowy z jajkiem + pieczywo 10 porcji
Menu na słodko:
- sernik z polewa czekoladową i płatkami migdałów
- babka wielkanocna
Cena 94 zł/os. (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)
MENU NA WIGILIĘ
PROPOZYCJA 3 – przeliczone na 10 osób
Buffet finger food:
- kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 10 szt.
- kanapeczki z szynką parmeńską, oliwkami i rukolą 10 szt.
- tartinki z ciasta francuskiego z grzybami leśnymi 10 szt. (wege)
- kanapeczki z pâté i konfiturą z czerwonej cebuli 10 szt.
- tartinki na pumperniklu z matiasem i cebulką 10 szt.
- babeczki z kaparami i tuńczykiem 10 szt.
Menu na ciepło:
- barszcz czerwony 10 porcji
- paszteciki z grzybami 10 porcji
- pierogi z kapustą i grzybami 6 szt. na osobę
Menu na słodko:
- sernik z polewa czekoladową
- makowiec
Cena 75 zł/os. (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)
PROPOZYCJA 4 – przeliczone na 20 osób
Przystawki:
- carpaccio z buraczków z sosem chrzanowym i migdałami 10 szt.
- sałatka z marynowaną kaczką i granatem 10 szt.
- śledzie w śmietanie z pestkami dyni
- Gravlax z łososia na roszponce
- tarta z buraczkami i kozim serem 10 szt. (wege)
- tatra z grzybami leśnymi i tymiankiem 10 szt. (wege)
Menu na ciepło:
- żurek grzybowy + pieczywo 10 porcji
- pierogi ruskie 6 szt. na osobę
Menu na słodko:
- sernik z plewa czekoladową
- ciasto czekoladowe z miodem
Cena 92 zł/os (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)
Istnieje możliwość dostosowania menu do Państwa potrzeb. Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu uzgodnienia szczegółów zamówienia.
Morelowa Catering Renata Kolarska
Dane kontaktowe:
Renata Kolarska
Tel. 506 504 560;
E-mail: kontakt@morelowacatering.pl