Oferta świąteczna

Zapraszamy do zapoznania się z naszym menu na przyjęcia świąteczne.

Menu podzieliliśmy na przyjęcia typu:

  • menu na Wielkanoc
  • menu na Wigilię

Minimalne zamówienie to catering na 10 osób.


PROPOZYCJA 1 – przeliczone na 10 osób

Buffet finger food:

  • jajka faszerowane ze szczypiorkiem 10 szt. (wege)
  • roladki szpinakowe z łososiem 10 szt.
  • tartinki z ciasta francuskiego z grzybami leśnymi 10 szt. (wege)
  • tartinki na pumperniklu z matjasem i cebulką 10 szt.
  • carpaccio z buraczków z sosem chrzanowym i migdałami 10 szt. (wege)
  • tarta z ricottą i pomidorkami koktajlowymi 10 szt. (wege)
  • tarta z grzybami leśnymi i tymiankiem 10 szt. (wege)

Menu na ciepło:

  • żurek wielkanocny z białą kiełbasą i jajkiem 10 porcji

Menu na słodko:

  • babka wielkanocna
  • mazurek czekoladowy z bakaliami

Cena 72 zł/os. (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)

PROPOZYCJA 2 – przeliczone na 10 osób

Przystawki:

  • jajka nadziewane z rzodkiewką I szczypiorkiem 10 szt. (wege)
  • jajka nadziewane z musem z wędzonego łososia 10 szt.
  • deska wędlin / pieczywo
  • galaretki drobiowe
  • sałatka jarzynowa (wege)
  • tarta z buraczkami i kozim serem 10 szt. (wege)
  • tarta ze szpinakiem i gorgonzolą 10 szt. (wege)

Menu na ciepło:

  • żurek chrzanowy z jajkiem + pieczywo 10 porcji

Menu na słodko:

  • sernik z polewa czekoladową i płatkami migdałów
  • babka wielkanocna

Cena 94 zł/os. (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)


PROPOZYCJA 3 – przeliczone na 10 osób

Buffet finger food:

  • kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 10 szt.
  • kanapeczki z szynką parmeńską, oliwkami i rukolą 10 szt.
  • tartinki z ciasta francuskiego z grzybami leśnymi 10 szt. (wege)
  • kanapeczki z pâté i konfiturą z czerwonej cebuli 10 szt.
  • tartinki na pumperniklu z matiasem i cebulką 10 szt.
  • babeczki z kaparami i tuńczykiem 10 szt.

Menu na ciepło:

  • barszcz czerwony 10 porcji
  • paszteciki z grzybami 10 porcji
  • pierogi z kapustą i grzybami 6 szt. na osobę

Menu na słodko:

  • sernik z polewa czekoladową
  • makowiec

Cena 75 zł/os. (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)

PROPOZYCJA 4 – przeliczone na 20 osób

Przystawki:

  • carpaccio z buraczków z sosem chrzanowym i migdałami 10 szt.
  • sałatka z marynowaną kaczką i granatem 10 szt.
  • śledzie w śmietanie z pestkami dyni
  • Gravlax z łososia na roszponce
  • tarta z buraczkami i kozim serem 10 szt. (wege)
  • tatra z grzybami leśnymi i tymiankiem 10 szt. (wege)

Menu na ciepło:

  • żurek grzybowy + pieczywo 10 porcji
  • pierogi ruskie 6 szt. na osobę

Menu na słodko:

  • sernik z plewa czekoladową
  • ciasto czekoladowe z miodem

Cena 92 zł/os (cena zawiera koszty związane z przygotowaniem cateringu, serwis stołowy, dekoracje, transport)

Istnieje możliwość dostosowania menu do Państwa potrzeb. Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu uzgodnienia szczegółów zamówienia.

Morelowa Catering Renata Kolarska

Dane kontaktowe:

Renata Kolarska

Tel. 506 504 560;

E-mail: kontakt@morelowacatering.pl