Deski: zestawy przekąsek

Deski to autorski pomysł na przyjęcie.

Są to zestawy przygotowanych przez nas domowych dipów (np. awokado, ziołowy, chrzanowy) oraz przekąsek zarówno warzywnych, serowych jak i mięsnych.

Deski mają dwa rozmiary:

  • średnica 45 cm (dla 10 osób)
  • średnica 70 cm (dla 20 osób)

Rodzaje desek:

  • deska serów
  • deska z gravlaxem z łososia
  • deska mięsna „polska”

Przed zamówieniem zapraszamy do konsultacji telefonicznej lub mailowej, aby dostosować zamówienie do Państwa potrzeb.


1 . DESKA SERÓW – cena 300 zł (dla 10 osób)/ cena 500 zł (dla 20 osób)

KOMPOZYCJA DESKI

Rodzaje serów:

  • ser camembert
  • ser ementaler
  • ser brie
  • ser cheddar lub ser z czarnuszką
  • koreczki z mozzarellą, pomidorem i oliwką

Dodatki:

  • konfitura z papryki
  • winogrona, truskawki lub figi
  • orzechy
  • suszone morele
  • paluszki grissini, krakersy, bajgle

Podawane na drewnianych deskach o średnicy 45 cm i 70 cm.


2. DESKA Z GRAVLAXEM Z ŁOSOSIA – cena 300 zł (dla 10 osób)/ cena 500 zł (dla 20 osób)

KOMPOZYCJA DESKI

Przygotowany przez nas:

  • gravlax z łososia

Dodatki:

  • dip ziołowy
  • dip awokado
  • pomidorki
  • ogórki
  • oliwki
  • kiełki
  • cytryna cząstki
  • paluszki grissini, krakersy, bajgle, świeże bułeczki

Podawane na drewnianych deskach o średnicy 45 cm i 70 cm.


3. DESKA POLSKA 'MIĘSNA’ – cena 300 zł (dla 10 osób)/ cena 500 zł (dla 20 osób)

KOMPOZYCJA DESKI

Rodzaje mięs:

  • salami włoskie
  • kiełbasa wiejska
  • kabanosy
  • kiełbasa myśliwska
  • kiełbasa krakowska
  • zapiekane koreczki z boczku ze śliwką

Dodatki:

  • sos chrzanowy
  • ćwikła
  • korniszony
  • pieczarki marynowane
  • oliwki
  • pomidorki koktajlowe
  • świeże ogórki
  • bajgle

Podawane na drewnianych deskach o średnicy 45 cm i 70 cm.


Morelowa Catering Renata Kolarska

Dane kontaktowe:

Renata Kolarska

Tel. 506 504 560;

E-mail: kontakt@morelowacatering.pl