Catering biznesowy

Zapraszamy do zapoznania się z menu na przyjęcia biznesowe.

Obsługujemy wydarzenia tj. :

  • przerwa kawowa
  • przerwa kawowa i lunch
  • lunch w firmie
  • catering eventowy
  • przyjęcia świąteczne

Minimalne zamówienie to catering dla 10 osób.


PROPOZYCJA 1

Napoje:

  • kawa, mleczko do kawy, cukier
  • herbata Ahmad Tea (różne rodzaje), cytryna, cukier
  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Na słodko:

  • kruche ciasteczka
  • mini muffiniki mix

PROPOZYCJA 2

Napoje:

  • kawa, mleczko do kawy, cukier
  • herbata Ahmad Tea (różne rodzaje), cytryna, cukier
  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Buffet finger food (tu przeliczone na 10 osób):

  • kanapeczki z pastą ziołową, salami i ogórkiem 20 szt.
  • kanapeczki z pastą bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 20szt. (wege)
  • kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 20 szt.
  • babeczki z pastą z suszonych pomidorów i rukolą 20szt. (wege)

Na słodko:

  • ciasteczka francuskie mix
  • kruche ciasteczka mix

PROPOZYCJA 3

Napoje:

  • kawa, mleczko do kawy, cukier
  • herbata Ahmad Tea (różne rodzaje), cytryna, cukier
  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Buffet finger food (tu przeliczone na 10 osób):

  • kanapeczki z pastą bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 20szt. (wege)
  • kanapeczki z szynką parmeńską , oliwkami i rukolą 20 szt.
  • crostini ze szpinakiem i gorgonzolą 20 szt. (wege)
  • tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 20 szt. (wege)
  • babeczki z pastą z tuńczyka i kaparami 20 szt. (wege)

Na słodko:

  • makaroniki orzechowe
  • mini brownie z mascarpone
  • mini ciasteczka francuskie

PROPOZYCJA 4

Napoje:

  • kawa, mleczko do kawy, cukier
  • herbata Ahmad Tea (różne rodzaje), cytryna, cukier
  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Menu na ciepło:

  • rolada ze schabu z suszonymi pomidorami, oliwkami i rozmarynem
  • makaron penne z sosem pomidorowym (wege)
  • sałata z sosem winegret

Menu na słodko:

  • kruche ciasteczka
  • mini muffiniki mix

PROPOZYCJA 5 – przeliczone na 10 osób

Napoje:

  • kawa, mleczko do kawy, cukier
  • herbata Ahmad Tea (różne rodzaje), cytryna, cukier
  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Menu na ciepło:

  • kanapeczki z pastą ziołową, salami i ogórkiem 10 szt.
  • kanapeczki z pastą bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 10 szt. (wege)
  • kanapeczki z pastą z łososia i kiełkami 10 szt.
  • babeczki z pastą z suszonych pomidorów i rukolą 10 szt. (wege)

Menu na ciepło:

  • kurczak w sosie estragonowym
  • dziki ryż
  • ratatouille z ciecierzycą (wege)

Menu na słodko:

  • ciasteczka francuskie mix
  • kruche ciasteczka

PROPOZYCJA 6 – przeliczone na 10 osób

Napoje:

  • kawa, mleczko do kawy, cukier
  • herbata Ahmad Tea (różne rodzaje), cytryna, cukier
  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Menu na ciepło:

  • kanapeczki z pastą ziołową, salami i ogórkiem 10 szt.
  • kanapeczki z pastą bazyliową, mozzarellą i pomidorkiem koktajlowym 10 szt. (wege)
  • kanapeczki z szynką parmeńską , oliwkami i rukolą 10 szt.
  • tartinki z ciasta francuskiego z ricottą i pomidorkami 10 szt. (wege)
  • babeczki z pastą z suszonych pomidorów i rukolą 10 szt. (wege)

Menu na ciepło:

  • zupa krem z białych warzyw + prażone pestki słonecznika (wege)
  • polędwiczki z suszonymi pomidorami i oliwkami
  • gnocchi z ziołami (wege)
  • sałata z warzywami i sosem winegret

Menu na słodko:

  • sernik z polewą czekoladową

PROPOZYCJA 7 – przeliczone na 10 osób

Napoje:

  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Menu na zimno:

  • bajgiel z grillowana papryką, cukinią i kozim twarożkiem 10 szt. (wege)
  • bajgiel z łososiem, kremowym serkiem chrzanowym, ogórek, sałata 10 szt.
  • mini sałatka z karmelizowaną gruszką, gorgonzolą i orzechami 10 szt. (wege)
  • mini sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem i grzankami ziołowymi 10 szt.

Menu na słodko:

  • mini brownie z mascarpone
  • patera owoców

PROPOZYCJA 8 – przeliczone na 10 osób

Napoje:

  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Menu na zimno:

  • sałatka z fasolą, kaparami, suszonymi pomidorami i oliwkami 10 szt. (wegańskie)
  • tarta z pomidorkami koktajlowymi i ricottą 10 szt. (wegetariańskie)
  • bajgiel z indykiem, twarożkiem ziołowym, kiełkami i sałatą 10 szt.
  • croissant z łososiem, serkiem koperkowym i roszponką 10 szt.

Menu na słodko:

  • ciasteczka francuskie mix
  • rogaliki z powidłami
  • patera z owocami

PROPOZYCJA 9 – przeliczone na 10 osób

Napoje:

  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Menu na zimno:

  • wietnamska bagietka z marynowanym kurczakiem, sałatką z warzyw i sosem 10 szt.
  • spring rolls z warzywami 10 szt. ( wege)
  • sałatka z rukolą granatem i mango 10 szt. (wege)
  • sałatka z pieczonym tofu, szpinakiem i rzodkiewką 10 szt. (wege)

Menu na słodko:

  • mus czekoladowy 10 szt.
  • patera z owocami

PROPOZYCJA 10 – WEGETARIAŃSKA – przeliczone na 10 osób

Napoje:

  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Menu na zimno:

  • bagietka z grillowanym tofu, sałatą i sosem musztardowym 10 szt. (wege)
  • bajgiel z pastą z czerwonej fasoli, suszonymi pomidorami i rukolą 10 szt. (wege)
  • tarta ze szpinakiem i gorgonzolą 10 szt. (wege)
  • sałatka z ciecierzycą, rukolą i pomidorkami koktajlowymi 10 szt. (wege)

Menu na słodko:

  • mini croissanty
  • mini brownie z mascarpone
  • patera z owocami

PROPOZYCJA 11 – przeliczone na 10 osób

Napoje:

  • sok pomarańczowy
  • sok jabłkowy
  • woda z cytryna i miętą

Menu na zimno:

  • wrap z grillowanym kurczakiem, twarożkiem , warzywami i sałatą 10 szt.
  • bagietka z pastą z czerwonej fasoli, suszonymi pomidorami i rukolą 10 szt. (wege)
  • sałatka grecka 10 szt. (wege)
  • sałatka tabbouleh z granatem 10 szt.

Menu na słodko:

  • domowe kruche ciasteczka
  • tarta cytrynowa
  • patera z owocami

Istnieje możliwość dostosowania menu do Państwa potrzeb.
Prosimy o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu uzgodnienia szczegółów zamówienia.

Morelowa Catering Renata Kolarska

Dane kontaktowe:

Renata Kolarska

Tel. 506 504 560;

E-mail: kontakt@morelowacatering.pl