Deski to autorski pomysł na przyjęcie.
Są to zestawy przygotowanych przez nas domowych dipów (np. awokado, ziołowy, chrzanowy) oraz przekąsek zarówno warzywnych, serowych jak i mięsnych.
Deski mają dwa rozmiary:
- średnica 45 cm (dla 10 osób)
- średnica 70 cm (dla 20 osób)
Rodzaje desek:
- deska serów
- deska z gravlaxem z łososia
- deska mięsna „polska”
Przed zamówieniem zapraszamy do konsultacji telefonicznej lub mailowej, aby dostosować zamówienie do Państwa potrzeb.
1 . DESKA SERÓW – cena 300 zł (dla 10 osób)/ cena 500 zł (dla 20 osób)
KOMPOZYCJA DESKI
Rodzaje serów:
- ser camembert
- ser ementaler
- ser brie
- ser cheddar lub ser z czarnuszką
- koreczki z mozzarellą, pomidorem i oliwką
Dodatki:
- konfitura z papryki
- winogrona, truskawki lub figi
- orzechy
- suszone morele
- paluszki grissini, krakersy, bajgle
Podawane na drewnianych deskach o średnicy 45 cm i 70 cm.
2. DESKA Z GRAVLAXEM Z ŁOSOSIA – cena 300 zł (dla 10 osób)/ cena 500 zł (dla 20 osób)
KOMPOZYCJA DESKI
Przygotowany przez nas:
- gravlax z łososia
Dodatki:
- dip ziołowy
- dip awokado
- pomidorki
- ogórki
- oliwki
- kiełki
- cytryna cząstki
- paluszki grissini, krakersy, bajgle, świeże bułeczki
Podawane na drewnianych deskach o średnicy 45 cm i 70 cm.
3. DESKA POLSKA 'MIĘSNA’ – cena 300 zł (dla 10 osób)/ cena 500 zł (dla 20 osób)
KOMPOZYCJA DESKI
Rodzaje mięs:
- salami włoskie
- kiełbasa wiejska
- kabanosy
- kiełbasa myśliwska
- kiełbasa krakowska
- zapiekane koreczki z boczku ze śliwką
Dodatki:
- sos chrzanowy
- ćwikła
- korniszony
- pieczarki marynowane
- oliwki
- pomidorki koktajlowe
- świeże ogórki
- bajgle
Podawane na drewnianych deskach o średnicy 45 cm i 70 cm.
Morelowa Catering Renata Kolarska
Dane kontaktowe:
Renata Kolarska
Tel. 506 504 560;
E-mail: kontakt@morelowacatering.pl